Begrijp jij het midden-oosten nog?

In verband met Covid-19 (corona) is er geen kaartverkoop aan de zaal. U wordt verzocht gebruik te maken van de reserveringsknoppen. De reserveringsknoppen zijn ongeveer twee weken voorafgaand aan een evenement beschikbaar op onze website. U dient zich stipt te houden aan de aanwijzingen van de dienstdoende medewerkers van de ontvangende locatie en/of van Nut Zaanstad en de regels van de locatie waar de lezing of cursus wordt gehouden. Voorts is het niet langer mogelijk voor niet-leden om de toegang tot lezingen contant te betalen. Betaling is uitsluitend nog mogelijk met de pin. Niet-leden betalen voor toegang tot een lezing EUR 7,50 (inclusief koffie/thee).

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Begrijp jij het midden-oosten nog?

maandag 14 januari 2019: 20:00

Lezing door Hans Luiten

Begrijp jij het Midden-Oosten nog? Hoe kan het dat IS plots zoveel macht krijgen? Waarom helpt het strenge Iran de meer vrijzinnige Assad van Syrië? Waarom was Saddam Hoessein zo populair? En waarom steunen én bombarderen de fundamentalistische sjeiks van Saoedi- Arabië de fundamentalisten van IS?

En wat is de rol van Turkije in het geheel? In een lezing van ruim 1,5 uur schetst Hans Luiten voor u het bredere kader. Voor een ieder die de krant weer beter wil kunnen begrijpen!

Toegang

Deze lezing is gratis voor leden en €5,- voor niet-leden. Lid worden? Lees verder »

Gegevens

Datum:
maandag 14 januari 2019
Tijd:
20:00

Locatie

De Wormerveerse Vermaning
Zaanweg 57
Wormerveer, 1521 DM Nederland