Test Form

    COVID-19 (corona) maakt het helaas noodzakelijk om in uw en ons belang bepaalde regels in acht te nemen. Leest u alstublieft voor het maken van een reservering voor een evenement de onderstaande tekst goed.

    Met het invullen van dit reserveringsformulier verklaart u dat u (1) de reservering annuleert bij griepverschijnselen bij uzelf en/of bij gezins- en/of huisgenoten van uzelf; (2) de 1,5 meter afstand ten opzichte van andere bezoekers in acht zult nemen en (3) alle aanwijzingen van dienstdoende medewerkers van de ontvangende locatie en/of van Nut Zaanstad zult opvolgen.

    Per evenement is er plek voor maximaal 30 bezoekers. Een gemaakte reservering geeft geen recht op het bijwonen van een evenement. Leden van Nut Zaanstad hebben voorrang boven niet-leden ongeacht datum en tijdstip waarop u gereserveerd heeft. U ontvangt uiterlijk één dag voor het evenement (maar indien mogelijk eerder) van ons een bericht per e-mail of u het evenement kunt bijwonen. Indien u geen bericht van ons ontvangt kunt u het evenement niet bijwonen. Wij sturen aan degenen die het evenement niet kunnen bijwonen geen bericht.

    Aantal deelnemers: