Test Form

    COVID-19 (corona) maakt het helaas noodzakelijk om in uw en ons belang bepaalde regels in acht te nemen. Leest u alstublieft voor het maken van een reservering voor een evenement de onderstaande tekst goed.

    Met het invullen van dit reserveringsformulier verklaart u dat u (1) de reservering annuleert bij griepverschijnselen bij uzelf en/of bij gezins- en/of huisgenoten van uzelf; (2) de 1,5 meter afstand ten opzichte van andere bezoekers in acht zult nemen en (3) alle aanwijzingen van dienstdoende medewerkers van de ontvangende locatie en/of van Nut Zaanstad zult opvolgen.

    Per evenement is er plek voor maximaal 100 bezoekers. Een gemaakte reservering geeft geen recht op het bijwonen van een evenement. Leden van Nut Zaanstad hebben voorrang boven niet-leden ongeacht datum en tijdstip waarop u gereserveerd heeft. U ontvangt uiterlijk één dag voor het evenement (maar indien mogelijk eerder) van ons een bericht per e-mail indien u het evenement niet kunt bijwonen wegens het overschrijden van de grens van 100 bezoekers. Indien u geen bericht van ons ontvangt kunt u het evenement dus gewoon bijwonen.

    U kunt uitsluitend toegang tot de ontvangende locatie krijgen indien u bij de ingang een coronatoegangsbewijs kunt laten zien (corona QR-code. ‘Papieren’ corona-vaccinatiebewijs of bewijs van negatieve corona-testuitslag worden ook geaccepteerd). Het coronatoegangsbewijs zal worden gescand.

    Aantal deelnemers: