Alledaags waterbeheer door Rob Veenman

In verband met Covid-19 (corona) is er geen kaartverkoop aan de zaal. U wordt verzocht gebruik te maken van de reserveringsknoppen. De reserveringsknoppen zijn ongeveer twee weken voorafgaand aan een evenement beschikbaar op onze website. U dient zich stipt te houden aan de aanwijzingen van de dienstdoende medewerkers van de ontvangende locatie en/of van Nut Zaanstad en de regels van de locatie waar de lezing of cursus wordt gehouden. Voorts is het niet langer mogelijk voor niet-leden om de toegang tot lezingen contant te betalen. Betaling is uitsluitend nog mogelijk met de pin. Niet-leden betalen voor toegang tot een lezing EUR 7,50 (inclusief koffie/thee).

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Alledaags waterbeheer door Rob Veenman

maandag 5 november 2018: 20:00

Lezing door Rob Veenman

Met dijken en dammen, poldermolens en gemalen, sloten en vaarten zorgen we er al eeuwen voor dat we in Noord-Holland kunnen wonen en werken. Na een blik in het verleden kijken we in deze lezing naar het heden en de toekomst. Met als grote vraag: hoe houden we met een dalende bodem, een stijgende zeespiegel en een veranderend klimaat ook op lange termijn droge voeten en schoon water?

Al eeuwenlang vechten de Hollanders tegen het water, vaak met veel succes, maar soms ook met grote problemen. Met de sterk veranderende omstandigheden, staan de waterschappen samen met u, dan ook voor grote uitdagingen!

Toegang

Deze lezing is gratis voor leden en €5,- voor niet-leden. Lid worden? Lees verder »

Gegevens

Datum:
maandag 5 november 2018
Tijd:
20:00

Locatie

De Wormerveerse Vermaning
Zaanweg 57
Wormerveer, 1521 DM Nederland