Schrijf je los! Door Ellis van Atten (2/4)

In verband met Covid-19 (corona) is er geen kaartverkoop aan de zaal. U wordt verzocht gebruik te maken van de reserveringsknoppen. De reserveringsknoppen zijn ongeveer twee weken voorafgaand aan een evenement beschikbaar op onze website. U dient zich stipt te houden aan de aanwijzingen van de dienstdoende medewerkers van de ontvangende locatie en/of van Nut Zaanstad en de regels van de locatie waar de lezing of cursus wordt gehouden. Voorts is het niet langer mogelijk voor niet-leden om de toegang tot lezingen contant te betalen. Betaling is uitsluitend nog mogelijk met de pin. Niet-leden betalen voor toegang tot een lezing EUR 7,50 (inclusief koffie/thee).

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Schrijf je los! Door Ellis van Atten (2/4)

zaterdag 7 november 2020: 10:30 - 12:30

Schrijf je los! Door Ellis van Atten

Je hebt wat te vertellen, je wilt het op papier zetten, misschien wel delen, maar niet in een verslag of een rapport. Tijdens de vierdelige cursus “Schrijf je los!” boor je je eigen creativiteit aan met afwisselende en actieve
schrijfoefeningen en maak je kennis met schrijftechnieken en-stijlen. Daar kunnen zomaar verhalen en gedichten van komen!

In het voorjaar komen onder andere personages, verhaalstructuur, zintuigelijke ervaringen en perspectief aan bod. Vanaf oktober is er een vervolg op deze cursus met meer verdieping.

Cursusleider is Ellis van Atten. Zij is stadsdichter van Zaanstad, redacteur, columnist en docent creatief schrijven.

Als U interesse heeft kunt U zich aanmelden bij Yvonne Klomp, emailadres: yvonneklomplw4@gmail.com of een briefje naar Yvonne Klomp, Leeghwaterstraat 4, 1541LT Koog aan de Zaan.

Toegang

Deze cursus (4 zaterdagen) is € 45,- voor leden en € 55,- voor niet leden.
Lid worden? Lees verder »

Gegevens

Datum:
zaterdag 7 november 2020
Tijd:
10:30 - 12:30

Locatie

De Wormerveerse Vermaning
Zaanweg 57
Wormerveer, 1521 DM Nederland