Schrijf je los! Door Ellis van Atten (4/4)

In verband met corona dient u zich stipt te houden aan de aanwijzingen van de dienstdoende medewerkers en de regels van de locatie waar de lezing of cursus wordt gehouden. Voorts is het niet langer mogelijk voor niet-leden om de toegang tot lezingen contant te betalen. Betaling is uitsluitend nog mogelijk met de pin.

Update 23 november 2020. De heer Piet Kleij heeft in verband met de heersende pandemie de lezing op 7 december a.s. helaas afgezegd. Hij zal de lezing graag houden als alles weer veilig is.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Schrijf je los! Door Ellis van Atten (4/4)

zaterdag 12 december 2020: 10:30 - 12:30

Schrijf je los! Door Ellis van Atten

Je hebt wat te vertellen, je wilt het op papier zetten, misschien wel delen, maar niet in een verslag of een rapport. Tijdens de vierdelige cursus “Schrijf je los!” boor je je eigen creativiteit aan met afwisselende en actieve
schrijfoefeningen en maak je kennis met schrijftechnieken en-stijlen. Daar kunnen zomaar verhalen en gedichten van komen!

In het voorjaar komen onder andere personages, verhaalstructuur, zintuigelijke ervaringen en perspectief aan bod. Vanaf oktober is er een vervolg op deze cursus met meer verdieping.

Cursusleider is Ellis van Atten. Zij is stadsdichter van Zaanstad, redacteur, columnist en docent creatief schrijven.

Als U interesse heeft kunt U zich aanmelden bij Yvonne Klomp, emailadres: yvonneklomplw4@gmail.com of een briefje naar Yvonne Klomp, Leeghwaterstraat 4, 1541LT Koog aan de Zaan.

Toegang

Deze cursus (4 zaterdagen) is € 45,- voor leden en € 55,- voor niet leden.
Lid worden? Lees verder »

Gegevens

Datum:
zaterdag 12 december 2020
Tijd:
10:30 - 12:30

Locatie

De Wormerveerse Vermaning
Zaanweg 57
Wormerveer, 1521 DM Nederland